Huiswerkinstituut JuffrouwJulia

Heb jij moeite met huiswerk maken? Vind je plannen lastig? Of haal je fantastische cijfers, behalve voor dat ene lastige vak? Dan is de begeleiding van JuffrouwJulia echt iets voor jou! JuffrouwJulia biedt huiswerkbegeleiding en bijles, gewoon binnen de school. Elke middag van 14.00 tot 18.00 zijn wij te vinden in lokaal 205, waar we leerlingen in een rustige en vertrouwde omgeving helpen met hun huiswerk.

Huiswerkbegeleiding
Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. Daarom is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en stemmen wij onze begeleiding af op elke individuele leerling. Samen maken we een planning voor het huiswerk en het leren van de toetsen en brengen we structuur aan. Stapje voor stapje krijgt de leerling zelf meer verantwoordelijkheid; samen werken we toe naar zelfstandigheid!

Bijles

Wil jij graag extra begeleiding voor je moeilijkste vak? Dat kan! JuffrouwJulia biedt 1-op-1 bijles in alle vakken. Onze bijlesdocenten zijn studenten die gespecialiseerd zijn in het vak dat zij geven. Zij hebben veel ervaring en kunnen jou uitstekend helpen met alle vragen die je hebt. Samen werken jullie toe naar één doel: betere schoolresultaten!

Vestigingscoördinator aan het woord
Mijn naam is Iris de Haas, en sinds september 2016 ben ik de vestigingscoördinator van JuffrouwJulia Elburg! Na mijn studie Orthopedagogiek heb ik in diverse functies werkervaring opgedaan met jongeren en hun onderwijs. Vanuit mijn studieachtergrond heb ik kennis van onder andere ADHD, autisme en dyslexie. Deze kennis komt goed van pas in de huiswerkbegeleiding!
Ik vind het erg belangrijk dat alle leerlingen voldoende persoonlijke aandacht krijgen. Niet alleen de inhoudelijke begeleiding moet goed zijn, maar leerlingen moeten zich ook vertrouwd en op hun gemak voelen. Om optimale begeleiding te kunnen bieden, onderhoud ik regelmatig contact met ouders en docenten. Samen weten we meer en daar kunnen we de begeleiding op aanpassen. Wilt u meer weten? Loop gerust eens bij ons binnen in lokaal 205!

Contact
Heeft u vragen over onze begeleiding? U kunt JuffrouwJulia Elburg telefonisch bereiken op 06-35112424 of per email op iris@juffrouwjulia.nl.