Voor groep 7 & 8

Lambert Franckens, klaar voor jouw toekomst! 

Wat leuk dat je onze website bekijkt. Van harte welkom! Sommigen van jullie zitten nog even in groep 8 en mogen dan naar de middelbare school. Een spannende periode en kiezen is soms best lastig. 

Helaas is het niet mogelijk om onze school open te stellen voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders. Dit jaar zal er geen fysiek open huis zijn. Om ervoor te zorgen dat je toch een goede schoolkeuze kunt maken, kun je (één van) de volgende momenten bijwonen.

- digitaal open huis: We hebben een mooi digitaal open huis met leuke filmpjes gemaakt. Je kunt online door de school wandelen en informatie krijgen door op de filmpjes te klikken. Proef de sfeer! We vinden het leuk als je met je zoon/dochter het digitale open huis bekijkt. Tip: doe dat voorafgaand aan de vragenronde op 24 januari!

- meeloopmomenten: 20 en 24 januari ontvangen we de basisscholen uit de omgeving om kennis te maken. De aanmelding hiervoor loopt via de basisschool.

- online vragenronde op 24 januari: hier kun je al je vragen stellen aan bijvoorbeeld een leerling, mentor, docent, teamleider en locatiedirecteur. De vragenronde start om 19.00 uur.

- persoonlijke rondleiding: in februari is het mogelijk om een persoonlijke rondleiding door de school te krijgen. De aanmelding verloopt via de website.