Voor groep 7 & 8

Lambert Franckens, klaar voor jouw toekomst! 

Wat leuk dat je onze website bekijkt. Van harte welkom! Na groep 8 mag je naar de middelbare school. Een spannende periode en kiezen is soms best lastig. Het helpt in de voorbereiding en keuze om een middelbare school te bezoeken. Daar kun je alvast sfeer proeven en al je vragen stellen.

Informatieavond ouders/verzorgers: maandag 14 november 2022
Op maandagavond 14 november 2022 is er op onze school een informatiebijeenkomst voor ouders/verzorgers. Tijdens deze avond geven we algemene informatie over ons TotaalOnderwijs en de brugklas. 

Inloop: 19.15 uur 
Start programma: 19.30 uur 

Meeloopdagen in januari
Op maandag 16 en donderdag 19 januari 2023 organiseren we meeloopdagen. Alle basisscholen in de omgeving ontvangen in november een uitnodiging. Dit is jouw kans om een dagje mee te lopen op het Lambert Franckens. Samen met je klasgenoten ontdek je hoe het is om brugklasser te zijn. Je volgt meerdere lessen, zoals Engels, kunst en natuur en gezondheid. Natuurlijk kun je ook al jouw vragen stellen over onze school. 

Mocht jouw school niet meedoen aan de meeloopdagen, geef je dan individueel of met een groepje klasgenoten op door te mailen naar cberg@nuborgh.nl.